Fördjupningskurs
Glasstillverkning
INSPIRATION & KUNSKAP
Vi välkomnar dig som redan har förkunskaper inom glasstillverkning, till en dag då du får ta del av fördjupning inom recept och nya smaker, tillverkning, internationella trender samt det senaste gällande glassmaskiner mm.
TISDAG 9/11
INSPIRATION MED PRIMULATOR, FABBRI & KÅKÅ
Adress:
PRIMULATOR AB, Truckvägen 14
Upplands Väsby
Anmäl senast 2 November
Vi bjuder på italiensk buffé mellan
Kl. 12:00 - 13:00
Kursen hålls på engelska och svenska
Kursavgift: Gratis
Föranmälan görs till peter@primulator.se eller anders.johansson@kaka.se
Ange arbetsplats, deltagarens namn och telefon.
Vid frågor kontakta Anders Johansson (KÅKÅ) 072-741 29 65 eller Peter Erlandsson (Primulator) 070-618 19 37
Kursens innehåll
INTRODUKTION OCH GLASSTILLVERKNING
På plats kommer glassmästaren, Rosa Pinasco (Fabbri) och Edoardo Gabardi (Fabbri) finnas för att djupdyka i kunskaperna kring receptbalansering samt smaker.Upplev nya glasstrender från världens alla hörn och få bättre förståelse för din maskinella utrustning genom våra experter från Primulator.
Vi kommer även gå igenom:
Presentation av Fabbriprodukter.
Receptkombinationer, vinter, jul och påsk.
Driva en gelateria.
Även glassexperterna, Anders Johansson och Johan
Landerhjelm (KÅKÅ), deltar i undervisningen med sin
expertis kring recept och tillverkning.
MINGEL/EFTERSNACK
Vi diskuterar maskiner mm.
Edoardo Gabardi
Export manager inom norden och delar av Europa. Expert på Fabbri-produkter och gelato.
Rosa Pinasco
Master class-lärare samt konsult. Sedan 2010 har hon drivit egen gelateria i Genua.