Tillbaka till alla evenemang

Glasstillverkning för Dagligvarubutiker

  • Primulator AB Truckvägen 14 194 52 Upplands Väsby Sverige (se karta)

För dagligvarubutiker

Glasstillverkning

 

INSPIRATION BÅDE FÖR ER SOM REDAN ÄR IGÅNG MED EGEN GLASSTILLVERKNING, SAMT FÖR ER SOM GÅR I TANKAR ATT STARTA

Ni kommer få se hur enkelt och lönsamt det är att få en säljande glassdisk, hur man lätt kan fylla och sälja förpackningar. Minska svinnet på fruktavdelningen genom att använda frukt och bär i tillverkningen etc. Ni kommer även få insikter i vilken utrustning som behövs samt möjlighet att titta och “klämma” på maskiner. Samt att ni kommer testa på mjukglass.


ONSDAG 10/11

För er som vill ha en fördjupad glasskunskap
Kl. 09:00 - 12:00

För er som vill inspireras och komma igång
Kl.13:00 - 16:00

INSPIRATION MED PRIMULATOR, FABBRI & KÅKÅ

Adress:
PRIMULATOR AB, Truckvägen 14
Upplands Väsby

Anmäl senast 3 November

Vi bjuder på italiensk buffé mellan
Kl. 12:00 - 13:00
Kursen hålls på engelska och svenska

Kursavgift: Gratis

Föranmälan görs till peter@primulator.se eller anders.johansson@kaka.se
Ange arbetsplats, deltagarens namn och telefon.

Vid frågor kontakta Anders Johansson (KÅKÅ) 072-741 29 65 eller Peter Erlandsson (Primulator) 070-618 19 37


Kursens innehåll

  • 09:00 - 12:00
    Fördjupning för er som redan är igång.
    På plats kommer glassmästarna, Rosa Pinasco (Fabbri) och Edoardo Gabardi (Fabbri) finnas för att djupdyka i kunskaperna kring receptblanasering.
    Receptkombinationer, vinter, jul och påsk.

  • 13:00 - 16:00
    Inspiration & kom igång - för er som vill börja.
    Vi går igenom vad som är viktigt när det kommer till ingredienser, råvaror och maskiner. Vad är gelato/glass?

  • MINGEL/EFTERSNACK
    Vi diskuterar maskiner mm.


 

Edoardo Gabardi

Export manager inom norden och delar av Europa. Expert på Fabbri-produkter och gelato.

 

Rosa Pinasco

Master class-lärare samt konsult. Sedan 2010 har hon drivit egen gelateria i Genua.

 
 
 
 
 
Tidigare evenemang: 9 november
Glasstillverkning Fördjupningskurs
Senare evenemang: 23 november
Gelatokurs November