Vad är glass?
feb.
20
10:00 fm10:00

Vad är glass?

För dig som funderar på att starta en glassverksamhet och vill lära dig mer innan du går vidare i planeringen, erbjuder vi en informativ workshop. Under några timmar kommer Tony Olsson att guida dig genom processen. Du får lära dig hur man tillverkar Gelato och vilka maskiner som är nödvändiga vid uppstart.

Gratis föranmälan till salj@primulator.se

Visa evenemang →
Choklad med Tony Olsson
feb.
24
10:00 fm10:00

Choklad med Tony Olsson

Hur går det till att dragera nötter och mandlar? Hur underlättar en chokladtempererare din dagliga produktion i chokladverkstaden eller konditoriet? En sak är säker – det är smart och enkelt att alltid ha smält choklad som kan tempereras på 10 minuter och sedan är redo att användas, till exempel för att doppa biskvier.

Vi kommer att visa bandet som hör till tempereraren och demonstrera doppning av bars och praliner. Dessutom kommer vi att gjuta skalpraliner och visa hur rent och enkelt det blir med ”gjutformen”.

Gratis föranmälan till salj@primulator.se

Visa evenemang →
Glass-SM 2025 på Stockholmsmässan
mars
28
8:00 fm08:00

Glass-SM 2025 på Stockholmsmässan

Deltagare i tävlingen är glassbarer, konditorier och restauranger som säljer glass som take-away. Tävlingen utser Sveriges bästa glassmästare. Juryn består av erfarna glassmästare och konditorer.

Glass-SM genomförs i Stockholm 28 mars under Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan.

Läs mer på Nordiska Trädgårdar

Visa evenemang →
Vad är glass?
apr.
7
10:00 fm10:00

Vad är glass?

För dig som funderar på att starta en glassverksamhet och vill lära dig mer innan du går vidare i planeringen, erbjuder vi en informativ workshop. Under några timmar kommer Tony Olsson att guida dig genom processen. Du får lära dig hur man tillverkar Gelato och vilka maskiner som är nödvändiga vid uppstart.

Gratis föranmälan till salj@primulator.se

Visa evenemang →
Vad är glass?
apr.
28
10:00 fm10:00

Vad är glass?

För dig som funderar på att starta en glassverksamhet och vill lära dig mer innan du går vidare i planeringen, erbjuder vi en informativ workshop. Under några timmar kommer Tony Olsson att guida dig genom processen. Du får lära dig hur man tillverkar Gelato och vilka maskiner som är nödvändiga vid uppstart.

Gratis föranmälan till salj@primulator.se

Visa evenemang →