
Chokladkurs med Michel Cluizel 27 mars
Lär dig skapa utsökta bakverk, desserter, macarons och tårtor tillsammans med Cluizel i Stockholm.
Anmäl er här: Masterclass med Cluizel i Stockholm
Våra gelatokurser tar dig med på en smakresa genom Italienska traditioner och de senaste trenderna. Du kommer att lära dig att göra den krämiga gelaton från grunden och får chansen att experimentera med olika smaker och konsistenser.
Vi erbjuder en grundläggande kurs som är perfekt för dig som går i tankarna att starta en gelateria eller utöka din befintliga meny med en god gelato. Du kan sedan gå vidare på en fortsättningskurs där vi går in på ännu djupare kunskaper för att sedan gå vår avancerade kurs, som är för dig som redan säljer glass dagligen och vill förfina dina kunskaper.
Men vi erbjuder inte bara utbildning. Vi älskar också att föra samman våra kunder och dela vår passion för hela vårt sortiment. Därför har vi regelbundna spännande event och deltar i mässor där du kan uppleva våra senaste nyheter och få inspiration till din verksamhet. Det är en perfekt chans att träffa andra branchkollegor, och utforska nya möjligheter tillsammans.
Så, oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen på våra kurser, inspirationsdagar och evenemang. Vi ser fram emot att dela vår passion med dig och fördjupa din upplevelse av allt från gelato, mat och kaffe!
Är ni nyfikna på Gelato eller glass men hittar inget datum som passar?
Hör av er, så hjälper vi er att hitta en dag som fungerar!
Lär dig skapa utsökta bakverk, desserter, macarons och tårtor tillsammans med Cluizel i Stockholm.
Anmäl er här: Masterclass med Cluizel i Stockholm
Deltagare i tävlingen är glassbarer, konditorier och restauranger som säljer glass som take-away. Tävlingen utser Sveriges bästa glassmästare. Juryn består av erfarna glassmästare och konditorer.
Glass-SM genomförs i Stockholm 28 mars under Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan.
Läs mer på Nordiska Trädgårdar
Under dagen presenterar vi tillsammans med Bageriprodukter årets nyheter och ger en grundlig genomgång av hur man tillverkar gelato samt vilka maskiner som krävs för produktionen. Dessutom visar vi mjukglass i spännande och unika kombinationer.
Datum: Måndag 31/3 & Tisdag 1/4 (kl. 12:00-14:00)
Under dagen presenterar vi tillsammans med Bageriprodukter årets nyheter och ger en grundlig genomgång av hur man tillverkar gelato samt vilka maskiner som krävs för produktionen. Dessutom visar vi mjukglass i spännande och unika kombinationer.
Datum: Måndag 31/3 & Tisdag 1/4 (kl. 12:00-14:00)
För dig som funderar på att starta en glassverksamhet och vill lära dig mer innan du går vidare i planeringen, erbjuder vi en informativ workshop. Under några timmar kommer Tony Olsson att guida dig genom processen. Du får lära dig hur man tillverkar Gelato och vilka maskiner som är nödvändiga vid uppstart.
Gratis föranmälan till salj@primulator.se
Kontakta salj@primulator.se
För dig som funderar på att starta en glassverksamhet och vill lära dig mer innan du går vidare i planeringen, erbjuder vi en informativ workshop. Under några timmar kommer Tony Olsson att guida dig genom processen. Du får lära dig hur man tillverkar Gelato och vilka maskiner som är nödvändiga vid uppstart.
Gratis föranmälan till salj@primulator.se
Lär dig skapa utsökta bakverk, desserter, macarons och tårtor tillsammans med Cluizel i Stockholm.
Anmäl er här: Masterclass med Cluizel i Stockholm
Fördjupningskurs för glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder!
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Hur går det till att dragera nötter och mandlar? Hur underlättar en chokladtempererare din dagliga produktion i chokladverkstaden eller konditoriet? En sak är säker – det är smart och enkelt att alltid ha smält choklad som kan tempereras på 10 minuter och sedan är redo att användas, till exempel för att doppa biskvier.
Vi kommer att visa bandet som hör till tempereraren och demonstrera doppning av bars och praliner. Dessutom kommer vi att gjuta skalpraliner och visa hur rent och enkelt det blir med ”gjutformen”.
Gratis föranmälan till salj@primulator.se
För dig som funderar på att starta en glassverksamhet och vill lära dig mer innan du går vidare i planeringen, erbjuder vi en informativ workshop. Under några timmar kommer Tony Olsson att guida dig genom processen. Du får lära dig hur man tillverkar Gelato och vilka maskiner som är nödvändiga vid uppstart.
Gratis föranmälan till salj@primulator.se
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Vi ses i Munkedal mellan 29-30 januari 2025
Vi ställer ut på Fastfood & Café & Restaurangmässan 2025 på KISTAMÄSSAN, STOCKHOLM 29-30 JANUARI 2025 I MONTER E05
Vi ser fram emot att träffa er där!
Vi ses på Din Bagaremässan mellan 21-22 januari 2025
Vi ses på Sigep mellan 18-21 januari 2025
Rimini Expo Centre, Italien
Vi ses på VK2025 Expo i monter E04 mellan 11-12 januari 2025
Datum ej bekräftat.
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Presentation av Linea Gel med Bageriprodukter
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Varmt välkomna till vårt lanseringsevent för SELMI.
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Välkomna till vår Merrychefmässa i Upplands Väsby
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.