Fastfood & Café & Restaurant Expo i Stockholm
Vi ställer ut på Fastfood & Café & Restaurangmässan 2025 på KISTAMÄSSAN, STOCKHOLM 29-30 JANUARI 2025 I MONTER E05
Vi ser fram emot att träffa er där!
Gelatokurs 4-6 februari
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Vad är glass?
För dig som funderar på att starta en glassverksamhet och vill lära dig mer innan du går vidare i planeringen, erbjuder vi en informativ workshop. Under några timmar kommer Tony Olsson att guida dig genom processen. Du får lära dig hur man tillverkar Gelato och vilka maskiner som är nödvändiga vid uppstart.
Gratis föranmälan till salj@primulator.se
Choklad med Tony Olsson
Hur går det till att dragera nötter och mandlar? Hur underlättar en chokladtempererare din dagliga produktion i chokladverkstaden eller konditoriet? En sak är säker – det är smart och enkelt att alltid ha smält choklad som kan tempereras på 10 minuter och sedan är redo att användas, till exempel för att doppa biskvier.
Vi kommer att visa bandet som hör till tempereraren och demonstrera doppning av bars och praliner. Dessutom kommer vi att gjuta skalpraliner och visa hur rent och enkelt det blir med ”gjutformen”.
Gratis föranmälan till salj@primulator.se
Gelatokurs 11-13 mars
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Glass-SM 2025 på Stockholmsmässan
Deltagare i tävlingen är glassbarer, konditorier och restauranger som säljer glass som take-away. Tävlingen utser Sveriges bästa glassmästare. Juryn består av erfarna glassmästare och konditorer.
Glass-SM genomförs i Stockholm 28 mars under Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan.
Läs mer på Nordiska Trädgårdar
Inspirationsdag - Glass med Bageriprodukter
Under dagen presenterar vi tillsammans med Bageriprodukter årets nyheter och ger en grundlig genomgång av hur man tillverkar gelato samt vilka maskiner som krävs för produktionen. Dessutom visar vi mjukglass i spännande och unika kombinationer.
Kontakta salj@primulator.se
Vad är glass?
För dig som funderar på att starta en glassverksamhet och vill lära dig mer innan du går vidare i planeringen, erbjuder vi en informativ workshop. Under några timmar kommer Tony Olsson att guida dig genom processen. Du får lära dig hur man tillverkar Gelato och vilka maskiner som är nödvändiga vid uppstart.
Gratis föranmälan till salj@primulator.se
Vad är glass?
För dig som funderar på att starta en glassverksamhet och vill lära dig mer innan du går vidare i planeringen, erbjuder vi en informativ workshop. Under några timmar kommer Tony Olsson att guida dig genom processen. Du får lära dig hur man tillverkar Gelato och vilka maskiner som är nödvändiga vid uppstart.
Gratis föranmälan till salj@primulator.se
Gelatokurs 5-7 november
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Glassinspiration KåKå 22-23 oktober
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Glassinspiration KåKå 1-2 oktober (Dagskurs)
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Gelatokurs 23-25 september
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Presentation Linea Gel - Bageriprodukter 22-23 april (OBS: ÄNDRAT DATUM OCH TID)
Presentation av Linea Gel med Bageriprodukter
Gelatokurs 2-4 april
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Glassinspiration KåKå 20 mars
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Glassinspiration KåKå 19 mars
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Glassinspiration KåKå 13 mars
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Glassinspiration KåKå 12 mars
Grundkurs for glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som nyligen har eller vill börja med egentillverkad glass!
Gelatokurs 6-8 mars
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Gelatokurs 28-30 november
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Lanseringsevent SELMI 9 november
Varmt välkomna till vårt lanseringsevent för SELMI.
Gelatokurs 31 oktober - 2 november
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Gelatokurs 3-5 Oktober
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Fördjupningskurs glasstillverkning 29 Mars
ANMÄLAN: ÖPPEN
Fördjupningskurs för glassbarer, konditorier, cafeer, dagligvarubutiker och övriga kunder!
Kom igång med glasstillverkning 28 Mars
ANMÄLAN: ÖPPEN
Grundkurs för glassbarer, konditorier, cafeer, dagligvarubutiker och övriga kunder som har eller vill börja med glass!
Mjukglasskurs 17 Mars
ANMÄLAN: 2 PLATSER KVAR
Den här kursen vänder sig till dig som vill ha fördjupad kunskap om mjukglass, proceduren och nya trender.
Gelatokurs 14-16 Mars
ANMÄLAN: FULL
Kräver att man har gått grundläggande kursen eller har en god förkunskap. I slutet av den här kursen kommer du att ha förbättrat dina receptbalanserande färdigheter och kommer att kunna skapa en hel meny för en framgångsrik gelateria.
Glassinspiration 28 Februari
ANMÄLAN: ÖPPEN
Avancerad kurs för glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som vill uttöka sin glassmeny!
Glassinspiration 27 Februari
ANMÄLAN: ÖPPEN
Grundkurs för glassbarer, konditorier, caféer, dagligvarubutiker och övriga kunder som har eller vill börja med gelato!
Gelatokurs 20-22 Februari
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Gelatokurs 7-9 Februari
ANMÄLAN: ÖPPEN
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Gelatokurs 29 November - 1 December
ANMÄLAN: FYRA PLATSER KVAR
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Gelatokurs 15-17 November
ANMÄLAN: TVÅ PLATSER KVAR
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Gelatokurs 25-27 Oktober
ANMÄLAN: EN PLATS KVAR
Vill du lära dig att göra Gelato?
Gå vår 3-dagarskurs och lär dig av de bästa!
Vi lär dig hur man på bästa sätt tillverkar Gelato.
Inga förkunskaper krävs.
Gelatokurs 30 Mars - 1 April
ANMÄLAN: ENDAST FÅTAL PLATSER KVAR
Kräver att man har gått grundläggande kursen eller har en god förkunskap. I slutet av den här kursen kommer du att ha förbättrat dina receptbalanserande färdigheter och kommer att kunna skapa en hel meny för en framgångsrik gelateria.