Carpigiani Maestro HE
Carpigiani Maestro HE
Mer än bara en glassmaskin!
Den mest mångsidiga modellen från Carpigiani, som förutom hög effektivitet och kvalitet erbjuder 17 färdiga program för gelatoproduktion.
Tackvare både värme och kyla kan man utöver gelato även temperera choklad, tillverka topping och krämer m.m.
Med Mastro-serien kan du tillverka från 2 till 19 liter gelato per batch på under 10 minuter.
Högpresterande tillverkningsmaskin
Utrustad med både värme och kyla
Tack vare värmen kan man göra allt från pastörisering, krämer, såser och gelato
En maskin som kan gå dygnet runt
Lättare rengöring med hjälp av uppvärmning
Hygienkontroll med sensorer som känner av produktens kvalité
Tillverkar en "excellent" gelato på under 10 minuter
Kan blanda, värma och frysa i samma cylinder
Drar 30% mindre ström än en traditionell tillverkningsmaskin
Metallknivar för beatern
Top of the line på alla detaljer.
32 program för gelato och bakverk.
Nya Gelato Crystal-programmet.
Ladda ner
Bruksanvisning | |
---|---|
Produktblad |
Modeller
Leverantör | Carpigiani |
---|---|
Producerar per batch | 2-10 kg |
Program | 35 (17 GELATO, 18 PASTRY) |
Spänning | 400/50/3 16A |
Effekt | 6,4 kW |
Längd | 650 mm |
Bredd | 520 mm |
Höjd | 1400 mm |
Vikt | 280 kg |
Leverantör | Carpigiani |
---|---|
Producerar per batch | 3,5-15 kg |
Program | 35 (17 GELATO, 18 PASTRY) |
Spänning | 400/50/3 20A |
Effekt | 7,6 kW |
Längd | 650 mm |
Bredd | 520 mm |
Höjd | 1400 mm |
Vikt | 320 kg |
Leverantör | Carpigiani |
---|---|
Producerar per batch | 5-19 kg |
Program | 35 (17 GELATO, 18 PASTRY) |
Spänning | 400/50/3 20A |
Effekt | 9,0 kW |
Längd | 650 mm |
Bredd | 520 mm |
Höjd | 1400 mm |
Vikt | 350 kg |